Ereszcsatorna szerelés, javítás és tisztítás

Bramac és Lindab minőségi ereszcsatorna rendszerek, széles RAL színskála választékkal. 

A bádogos munkák egyik fő ága az ereszcsatorna kialakítása és igény szerinti javítása. Érdemes olyan tetőfedő szakembert megbízni, aki ellátja a bádogos feladatokat is, mert így a tető és az ereszcsatorna biztosan illeszkedni fognak egymáshoz.

Mire hivatott az ereszcsatorna?

Az ereszcsatorna feladata, hogy összefogja és elvezesse a tetőről lehulló csapadékot, ezzel védve a tetőszerkezetet a víz felgyülemlésétől.

Milyen ereszcsatorna típusok közül választhatunk?

Az ereszcsatornák többféle anyagösszetétellel készülhetnek, számos színkombinációban. A rozsdamentesség és a vízhatlanság mindnél kiemelten fontos tényező. A praktikusság mellett az esztétikai megjelenés is mérvadó. Ugyanis a ház stílusával harmonizáló ereszcsatorna beleolvad az összképbe, nem szúr szemet. Míg a designból kilógó vízelvezető rendszer rombolja az egységes megjelenést.

Választható ereszcsatorna típusok:

  • Hagyományos alumínium lemez
  • Bevont alumínium lemez
  • Horganyzott vaslemez
  • Réz ereszcsatorna

Kiemelt márkáink közé tartozik a Lindlab és a Bramac ereszcsatorna, melyek hosszú távon ígérnek kiváló minőséget.

Tipp! A hosszantartó ereszcsatorna titka.

Az évszakok váltakozásakor érdemes szakemberrel megvizsgáltatni és kitisztíttatni az ereszcsatornát. Ősszel például a lehulló levelek és a ház tájékán kandikáló rovarok összegyűlhetnek a rendszerben, amitől jobb időben megszabadulni. Továbbá sokak hasznosítják újra az ereszcsatorna által összegyűjtött esővizet öntözéshez. Melyet érdemes viszonylag tiszta állapotban a növényekre önteni.

Díjmentesen készítünk árkalkulációt.
Kérdéseivel, kéréseivel
forduljon hozzánk bizalommal!

Telefonos elérhetőség: +36 70 600 4780

E-mailes elérhetőség: gabortetomester@gmail.com